Karen goes Marybell Katastrophy

I forbindelse med udgivelsen af Marybell Katastrophys nye album (udkommer ____?) har Karen Segall bidraget med visuelt materiale. Det drejer sig om kostumer til bandet, blandt andet et pandebånd med påsyede stofædelstene, plakaten med bandets tournédatoer og visuals. Sidstnævnte er lavet med udgangspunkt i Marybells sange og kan ses i videoen til singlen There Is No Rhino In This Room. Link til youtube HER!

 

På Marybell Katastrophys hjemmeside (http://marybell.dk/) kan man i denne uge høre det nye album gratis og finde info om koncerter, hvis man skulle have lyst til at se resultatet af Karens samarbejde i levende live.

 

The Danish band Marybell Katastrophy will be releasing their new album soon, and Karen Segall has contributed to their visual profile. Karen has been sewing costumes, creating the tour poster, and making visuals for the concerts. The visuals are inspired by the band’s songs, and anyone interested should take a look at the video for the single There Is No Rhino In This Room. Youtube link HERE!

 

For one week, and one week only, the new Marybell album is available for streaming at the band’s webside (http://marybell.dk/).

Leave a Reply

*